Post ID: 0

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GameNight Eindhoven

20 september 2018 @ 19:00 - 22:00

Gratis

Maandelijks organiseert COC Eindhoven, speciaal voor mensen die autisme hebben met vragen over seksuele diversiteit: AutiRoze.

Tijdens deze avond kun je gezellig borrelen met andere homo, biseksuele of lesbische mensen met autisme. Gedurende de AutiRoze bijeenkomst lopen er ook gastheren en gastdames rond, deze zijn er speciaal om een babbeltje me te maken of jou te helpen met vragen. Ook word er tijdens de avond een activiteit geoorganiseerd die jou helpt om andere mensen te ontmoeten, zoals bijvoorbeeld: een Quiz of kennismakingsspel.

Naast dat je aan de bar gewoon gezellig wat kan drinken worden er ook veel leuke spellen gespeeld.
Bekende gezelschapsspellen zoals: Jenga of Party&co en cards against humanity. Natuurlijk worden er ook games gespeeld met een Nintendo Switch zoals Mario Kart, 1 2 switch of Splatoon. Wij zullen zorgen dat er een aantal keuzes klaar liggen. Natuurlijk mag je zelf ook een spel mee nemen wat je leuk vindt. Deelname hieraan is vrijblijvend en gratis.

Mocht je nu zin hebben om een keer naar AutiRoze te willen komen om te kijken kan dat. Vindt je het spannend of heb je andere vragen, neem even met ons contact op.

Gegevens

Datum:
20 september 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

COC EIndhoven
E-mail:
autiroze@coceindhoven.nl
Website:
https://www.autiroze.nl/locaties/eindhoven/

Locatie

Pand54
Prins Hendrikstraat 54
Eindhoven,Noord-Brabant5611HLNederland
+ Google Maps