Post ID: 0

Deze agenda is niet volledig zichtbaar voor mobiele gebruikers.

Onze agenda op Facebook is dat wel.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lesbische bar – AutiRoze on tour!

8 juni @ 17:30 - 23:30

Voor het eerst organiseert AutiRoze een activiteit speciaal voor AutiRoze vrouwen. Op zaterdag 8 juni gaan we on tour naar lesbische bar Buka in Amsterdam! Deze bar is geopend sinds maart 2019. Buka betekent ‘open’ in het Indonesisch en de eigenaresse streeft er dan ook naar dat iedereen zich welkom voelt om in deze bar zichzelf te zijn. We zullen rond 20.00 uur in Bar Buka zijn. Je eerste drankje is op kosten van het COC. Later op de avond aansluiten kan natuurlijk ook. De vrijwilligers zullen sowieso aan het begin van de avond herkenbaar zijn aan de AutiRoze-vlag.

Voordat we hier naartoe gaan is er de mogelijkheid om samen uit eten te gaan. We gaan om 18.00 uur eten bij de Pizzabakkers op locatie De Pijp, vlakbij Bar Buka. Op het menu staan ook vegetarische pizza’s en 1 veganistische pizza. Hier kun je het menu bekijken: https://www.depizzabakkers.nl/wp-content/uploads/2019/02/Menu-Dutch0219-food.pdf Als je mee uit eten wil, vragen we om je van tevoren aan te melden in verband met de reservering. Er is een reservering mogelijk voor maximaal 9 personen. Mochten er meer dan 9 mensen zich aanmelden, dan zullen we proberen een 2e reservering te maken, maar het kan zijn dat dit niet mogelijk is. Wees er dus snel bij als je zeker wilt zijn van een plek.

Omdat een deel van de mensen die wil komen misschien niet bekend is in Amsterdam, kunnen degenen die dat willen zich al bij de groep aansluiten vanaf Amsterdam Centraal. We verzamelen rond 17.30 uur buiten voor de hoofd ingang/uitgang van het Centraal NS station. De groep is herkenbaar doordat een vrijwilliger de AutiRoze-vlag bij zich draagt. Om uiterlijk 17.45 uur vertrekken we en pakken we de metro naar Amsterdam De Pijp om vervolgens eerst te gaan eten bij de Pizzabakkers.

We hopen je te zien bij deze eerste AutiRoze activiteit speciaal voor AutiRoze vrouwen! We gaan er een gezellige avond van maken. Mochten we nog iets kunnen doen om de drempel te verlagen om ook te komen, dan kun je contact opnemen met ons via de contactgegevens onderaan dit bericht. Een vrijwilliger kan dan met je meedenken en je vragen beantwoorden. Hopelijk tot dan!

Tijden en locaties:
17.30 uur – Amsterdam Centraal NS station buiten voor de hoofdingang
18.00 uur – Restaurant Pizzabakkers (Eerste Sweelinckstraat 16, Amsterdam)
20.00 uur – Bar Buka (Albert Cuypstraat 124, Amsterdam)

Kosten:
Eerste drankje bij Bar Buka is gratis. De rest is op eigen kosten.

Aanmelden:
Alleen als je met ons mee wil uit eten. Dit in verband met de reservering. Voor de rest hoef je je niet aan te melden en kun je aansluiten wanneer je wil. Aanmelden kan door middel van een bericht naar  autiroze@cocmiddennederland.nl of via de Contact pagina.

Vrijwilligers:
Er zullen 2 vrijwilligers van AutiRoze aanwezig zijn. Ze zullen een AutiRoze- of regenboogvlag bij zich dragen om herkenbaar te zijn tijdens de ontmoeting op Amsterdam Centraal en later aan het begin van de avond in Bar Buka.

Contactgegevens voor vragen en aanmeldingen:
Stuur een bericht naar naar: autiroze@cocmiddennederland.nl of via de Contact pagina.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
17:30 - 23:30
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
autiroze@cocmiddennederland.nl

Organisatoren

COC Amsterdam
COC Midden-Nederland

Locatie

Restaurant Pizzabakkers
Eerste Sweelinckstraat 16
Amsterdam,noord-hollandNederland
+ Google Maps