Post ID: 0

Deze agenda is niet volledig zichtbaar voor mobiele gebruikers.

Onze agenda op Facebook is dat wel.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meeting Rotterdam

4 april @ 19:00 - 22:30

Gratis
AutiRoze Rotterdam

Let op! In de maand april verhuist AutiRoze Rotterdam naar de eerste donderdag van de maand! Dat betekent meteen dat onze bijeenkomst in april in de autismeweek valt. Het thema is dit jaar “Werk maken van je passie!” Het is onze passie om laagdrempelige ontmoetingen te organiseren voor mensen met autisme een een seksuele of genderdiversiteit. In de autismeweek maken we daar nog eens extra werk van!

Deelname aan activiteiten is bij ons nooit verplicht. Onze vrijwilligers Hans, Franklin en Iris staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen, zodat jij je welkom en op je gemak voelt bij AutiRoze. Actief meepraten en meedenken of achterover leunen met een drankje en luisteren; het is allebei prima!

Onder leiding van GZ-psycholoog in ruste Patrik Loocke gaan we op donderdag 4 april in gesprek over werk maken van je passie! Heb jij een passie? En zou je er werk van willen maken? Welke kwaliteiten zet je hierbij in? Helpt je autisme hierbij of juist niet? Kom luisteren, kom meedenken, laat je inspireren!

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

COC Rotterdam

Locatie

COC Rotterdam
Schiedamsesingel 173
3012 BB Rotterdam,3012 BBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
010-41 41 555