Leuke, leerzame en gezellige bijeenkomsten voor LHBT+’s met Autisme.

Leuke, leerzame en gezellige bijeenkomsten voor LHBT+’s met Autisme.

Leuke, leerzame en gezellige bijeenkomsten voor LHBT+'s met Autisme


Gezellig

Door heel Nederland worden AutiRozes georganiseerd door diverse COC's. Deze zijn vrij toegankelijk voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen  en transgenders.

Even normaal

Iedereen die komt heeft autisme , ADHD of een andere vorm van neurodiversiteit. Hierdoor is niemand meer "gek", "vreemd" of "anders" en is iedereen dus "normaal ".

Leerzaam

Iedereen krijgt tijdens de meetings de kans om te luisteren en leren van elkaar. Want wie kan jou nou beter helpen dan iemand die hetzelfde  doormaakt als jij?


LHBT+ers  met Autisme

LHBT+: oftewel lesbisch, biseksueel, homo (seksueel) en transgender en de + voor alle andere seksuele en gender identiteiten. Die hebben het al lastig genoeg met acceptatie van zowel zichzelf als anderen.

Met autisme  is dat helemaal ingewikkeld. Daarom is AutiRoze er, om te zorgen voor hen die het extra lastig hebben  en hen ook een plek te geven waar ze kunnen socialiseren, samenkomen en relaxen.


Door heel Nederland

Diverse AutiRozes worden georganiseerd op de volgende locaties


Evenementen

Elke maand worden er diverse AutiRoze meetings georganiseerd.

Dit zijn autismevriendelijke rustige bijeenkomsten met als doel ontmoeting en socializen. Deze meetings zijn vrij te bezoeken en zijn erg toegankelijk.
De bijeenkomsten zijn op leuke locaties die speciaal uitgezocht worden op hun sfeer en een openminded karakter hebben.

za 23

AutiRoze Café Den Haag

23 maart @ 19:00 - 22:30
di 26

Meeting Nijmegen

26 maart @ 19:00 - 22:00
do 28

Meeting Rotterdam

28 maart @ 19:00 - 22:30

Recente nieuwsberichten

Komende zaterdag organiseren onze collegas van PAS een contactdag in Utrecht. Een leuke kans om nieuwe mensen te leren kennen!

Komende zaterdag organiseren onze collega's van PAS een contactdag in Utrecht. Een leuke kans om nieuwe mensen te leren kennen! ... lees meerlees minder

4 dagen geleden

Volg ons ook op Social media


Happy birthday AutiRoze Utrecht! Het zijn al 4 fantastische jaren! ... lees meerlees minder

7 dagen geleden

Morgen, 17 maart, is het de dag van de zorg. Zet dus eens jouw begeleider of coach eens in het zonnetje met een leuk bloemetje of wat lekkers. Dat hebben hun wel verdient voor alle goede zorgen! toch? ... lees meerlees minder

1 week geleden

Morgen, 17 maart, is het de dag van de zorg. Zet dus eens jouw begeleider of coach eens in het zonnetje met een leuk bloemetje of wat lekkers. Dat hebben hun wel verdient voor alle goede zorgen! toch?

 

Reageer op Facebook

Goede zorgen... 😂

Nou 1 keer gedaan.. Nou werd meteen gezien als grensoverschijdend gedrag. Als hulpverlener mag je geen cadeau's aannemen. Dat is binnen de context niet gepast. Lang leven beleid in de ggz. Hoe kun je dat nou weten zo'n regel en je goede lieftallige bedoelingen worden dus afgekeurd en ikzelf. Mijn liefde werd afgekeurd. Nou volgens mij is dat wat telt in dit leven maar goed.😞

NEEEEE

Woensdag 13 maart om 10:00 komt er een journalist van het ED (Eindhovens Dagblad) naar Pand54. Deze wil graag een aantal bezoekers spreken die bij een meeting zijn geweest. Vind jij het leuk om in de krant te komen zorg dan dat je er bij bent! 😁 ... lees meerlees minder

2 weken geleden

Woensdag 13 maart om 10:00 komt er een journalist van het ED (Eindhovens Dagblad) naar Pand54. Deze wil graag een aantal bezoekers spreken die bij een meeting zijn geweest. Vind jij het leuk om in de krant te komen zorg dan dat je er bij bent! 😁
Laat meer zien

De chatruimte bezoeken

Soms is het spannend of zelfs niet mogelijk om een AutiRoze meeting te bezoeken, daarvoor  hebben wij onze online chatruimte via Discord.

Discord is een chatprogramma gericht op gaming communities, maar we hebben ontdekt dat het ook uitstekend werkt voor ons.

Zo kun je alvast kennismaken en kletsen met andere mensen. Meer informatie over online mee doen.


COC Nederland

AutiRoze