Leuke, leerzame en gezellige bijeenkomsten voor LHBT+’s met Autisme.

Leuke, leerzame en gezellige bijeenkomsten voor LHBT+’s met Autisme.

Leuke, leerzame en gezellige bijeenkomsten voor LHBT+'s met Autisme


Gezellig

Door heel Nederland worden AutiRozes georganiseerd door diverse COC's. Deze zijn vrij toegankelijk voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen  en transgenders.

Even normaal

Iedereen die komt heeft autisme , ADHD of een andere vorm van neurodiversiteit. Hierdoor is niemand meer "gek", "vreemd" of "anders" en is iedereen dus "normaal ".

Leerzaam

Iedereen krijgt tijdens de meetings de kans om te luisteren en leren van elkaar. Want wie kan jou nou beter helpen dan iemand die hetzelfde  doormaakt als jij?


LHBT+ers  met Autisme

LHBT+: oftewel lesbisch, biseksueel, homo (seksueel) en transgender en de + voor alle andere seksuele en gender identiteiten. Die hebben het al lastig genoeg met acceptatie van zowel zichzelf als anderen.

Met autisme  is dat helemaal ingewikkeld. Daarom is AutiRoze er, om te zorgen voor hen die het extra lastig hebben  en hen ook een plek te geven waar ze kunnen socialiseren, samenkomen en relaxen.


Door heel Nederland

Diverse AutiRozes worden georganiseerd op de volgende locaties


Evenementen

Elke maand worden er diverse AutiRoze meetings georganiseerd.

Dit zijn autismevriendelijke rustige bijeenkomsten met als doel ontmoeting en socializen. Deze meetings zijn vrij te bezoeken en zijn erg toegankelijk.
De bijeenkomsten zijn op leuke locaties die speciaal uitgezocht worden op hun sfeer en een openminded karakter hebben.


Recente nieuwsberichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
De pubquiz in Eindhoven komt dichterbij! In teams van drie probeer je zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Het team met de meeste goede antwoorden wint een prijs!Wij hebben er veel zin in! Ben jij er ook bij?
https://www.autiroze.nl/agenda/pubquiz-eindhoven/

De pubquiz in Eindhoven komt dichterbij! In teams van drie probeer je zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Het team met de meeste goede antwoorden wint een prijs!

Wij hebben er veel zin in! Ben jij er ook bij?
www.autiroze.nl/agenda/pubquiz-eindhoven/
... lees meerlees minder

1 week geleden

Volg ons ook op Social media


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Op zaterdag 8 juni is de eerste AutiRoze ladies night (www.facebook.com/events/815831515449495/).

We gaan nar bar Buka. Benieuwd naar bar Buka? Beluister dan dit interview van Kulti Kulti.Zaterdag weer een uitzending van Kulti Kulti, met deze keer onder meer een bezoekje aan het onlangs geopende Bar Buka Amsterdam - Lesbian Bar!! 🌈🍻👩‍❤️‍💋‍👩
... lees meerlees minder

1 week geleden

Op zaterdag 8 juni is de eerste AutiRoze ladies night (https://www.facebook.com/events/815831515449495/).We gaan nar bar Buka. Benieuwd naar bar Buka? Beluister dan dit interview van Kulti Kulti.

Tot 1 juni kan iedereen -o.a. middels deze enquête- aangeven welke onderwerpen belangrijk zijn met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling voor (mensen met) autisme.

De resultaten zullen gebruikt worden om de prioriteiten voor autismeonderzoek vast te stellen. De Academische Werkplaats Autisme (AWA) organiseert dit onderzoek en gaat zelf ook aan de slap met de gekozen onderwerpen. AutiRoze werkt hier aan mee.

Het is belangrijk dat we onze mening laten horen. Zo komt er meer onderzoek en ontwikkeling dat aansluit op onze behoeften! Vul je de vragenlijst ook in?

rotterdam.premiumsurvey.datacoll.nl/nq.cfm?q=7997EAFB-6AEF-418F-A9C8-33C3397FCE00
... lees meerlees minder

2 weken geleden

Tot 1 juni kan iedereen -o.a. middels deze enquête- aangeven welke onderwerpen belangrijk zijn met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling voor (mensen met) autisme.De resultaten zullen gebruikt worden om de prioriteiten voor autismeonderzoek vast te stellen. De Academische Werkplaats Autisme (AWA) organiseert dit onderzoek en gaat zelf ook aan de slap met de gekozen onderwerpen. AutiRoze werkt hier aan mee.Het is belangrijk dat we onze mening laten horen. Zo komt er meer onderzoek en ontwikkeling dat aansluit op onze behoeften! Vul je de vragenlijst ook in?https://rotterdam.premiumsurvey.datacoll.nl/nq.cfm?q=7997EAFB-6AEF-418F-A9C8-33C3397FCE00
Laat meer zien

De chatruimte bezoeken

Soms is het spannend of zelfs niet mogelijk om een AutiRoze meeting te bezoeken, daarvoor  hebben wij onze online chatruimte via Discord.

Discord is een chatprogramma gericht op gaming communities, maar we hebben ontdekt dat het ook uitstekend werkt voor ons.

Zo kun je alvast kennismaken en kletsen met andere mensen. Meer informatie over online mee doen.


COC Nederland

AutiRoze