Nijmegen

Nijmegen


AutiRoze Nijmegen


Wat kan je verwachten

Vanaf Februari 2019 is ook COC Regio Nijmegen gestart met netwerkborrels in het Roze Huis. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn die zorgen voor een fijne ongedwongen sfeer/omgeving. Er is een bar aanwezig waar gepraat kan worden onder het genot van een drankje.

In de even maanden wordt er een activiteit georganiseerd en in de oneven maanden zal er een thema zijn waarover gepraat kan worden met betrekking tot autisme en/of LHBTI+. Deelname aan de activiteiten of thema’s is niet verplicht.


elke 4e Dinsdag van de maand | tussen 19:00 en 22:00


Vrijwilligers

De vrijwilligers van AutiRoze Nijmegen heten jullie van harte welkom. Je kunt altijd terecht bij hen met vragen. Ze zijn er immers om jou te helpen.

Roze Huis Nijmegen

COC Regio Nijmegen


Locatie en informatie


Waar: Roze huis Nijmegen

Het Roze Huis is de thuisbasis van COC Regio Nijmegen. AutiRoze Nijmegen vindt plaats in de grote zaal van het pand waarin ook een bar is en men kan zitten.

St. Anthoniusplaats 1
6511 TR
Nijmegen

Informatie

- Drankjes zijn op eigen kosten
- Gratis toegang
- Rolstoelvriendelijk. Er is een zij-ingang die geschikt is voor rolstoelgebruikers en er is een ruim toilet aanwezig
- Betaling kan alleen contant

Eerste keer spannend?
In overleg met ons is er veel mogelijk, zoals eerder langs komen om alvast kennis te maken met een vrijwilliger of iemand mee nemen. Je kan ons altijd mailen om te kijken wat de mogelijkheden zijn die voor jou prettig is.

Locatie