Ronan, 22

Ronan Bakker

Ronan, 22, bezoeker van de AutiRoze zomer BBQ Eindhoven 2018

Het LHBT ontmoetingscafe Pand54, waar de zomer-braai heeft plaatsgevonden prijkt wat betreft gezelligheid boven alle voorheen georganiseerde Autiroze-evenementen uit.
Knus gelegen in hartje Eindhoven, op slechts loop- en busafstand van het winkelcentrum, heeft dit café wel een heel gunstige locatie uitgekozen.
De homovlag wapperde al toen ik van een lange treinreis helemaal uit Kudelstaart (vlakbij luchthaven Schiphol), met kolkend en zweet bedropen lijf de laatste vermoeide stappen maakte, bleken er gelukkig
al eerder aangekomen aanwezigen buiten de deur een luchtige babbel te houden. De dag was ronduit tropisch en de avond bleef dan ook lang zwoel.

Ronan Bakker

Ben jij liefhebber van een open sfeer, een vriendelijke bar (wij kregen 3 muntjes ter consumptie in de hand), wat rustige sfeer makende muziek en een grote buitenruimte, dan is Autiroze Eindhoven zeker een aanrader.
Het is voor mij zelfs de reis vanuit Noord-Holland waard geweest, kun je nagaan. Het was matig druk bezocht, zo'n veertig man waren er aanwezig, met ook een zichtbare hoeveelheid vrouwen.
De groep was dus vrolijk gemengd, jong en oud. Dus ook mensen van mijn leeftijd waren er zeker.

Stiekem was naast de mogelijkheid om te netwerken met mede roze auti's de zeer smakelijke BBQ tafel voor mij een reden om het pand te bezoeken. De chefs hebben zeker hun best gedaan en het diner was dan ook
een avondvullende ervaring geworden voor mij, omdat ik het vlees en de bijgerechten zo lekker vond. Naarmate de uren weg werden getikt werd er natuurlijk steeds meer en luider gelachen. Helaas werd er niet gedanst,
wat ik een beetje vreemd vond. Muziek en dan niet dansen, tja. Het idee moet nog een beetje leven bij Autiroze, naar mijn mening. Enig minpuntje dat ik kan vinden.

Ik heb de nacht op het BBQ-feest volgend in een goedkoop Guesthouse doorgebracht ergens in een slapende woonwijk in het oosten van de stad. Toen ging ik nog shoppen in het centrum en nam de trein huiswaarts. Het was erg vermoeiend,
maar het heeft me wel nieuwe contacten opgeleverd, door de laagdrempelige sfeer. Een topdag dus!