Ga naar de inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AR | Eindhoven

15 juli 2021 @ 19:00 - 22:00

Nu we weer volop van start zijn, introduceren we ons eerste thema van het jaar! De AutiRoze pubquiz maakt een terugkomst. Speel mee voor een toffe, unieke prijs! Deelname aan de pubquiz zal plaatsvinden in teams van twee of drie spelers, want samen sta je sterker!

Verder is er gelegenheid voor gezelligheid en een lekker drankje. We bieden de ruimte aan om zowel in het pand, als in de achtertuin te zitten. 

In principe is dit weer de eerste reguliere activiteit die we organiseren, waarbij de anderhalve meter afstand nog wel de bedoeling is. Dit betekent weer dat we gebruik maken van onze muntjes. Als lid krijg je er drie bij binnenkomst en als je geen lid bent krijg je er eentje bij binnenkomst. Verdere consumpties betaal je nadat je muntjes gebruikt zijn. 

Meld je aan via [email protected] en vermeld daarbij minstens je mailadres en telefoonnummer. Geef tevens aan of je vrij bent van klachten als: hoesten, verkoudheid, keelpijn, koorts of moeite met ademen. 
Parkeren in de Prins Hendriksstraat is niet mogelijk, gezien je hier een vergunning voor nodig hebt. Parkeren kan in een van de nabijgelegen parkeergarages of parkeerplaatsen. 

Gegevens

Datum:
15 juli 2021
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

COC Eindhoven (Pand54 Gay Café), Prins Hendrikstraat 54, 5611 HL Eindhoven, Netherlands