Ga naar de inhoud
Autiroze banner neutraal

AutiRoze Groningen


Wat kan je verwachten

Sinds de zomer van 2018 houden wij in Groningen elke tweede woensdag van de maand een AutiRoze avond in een rustig, maar gezellig café in het Clubhuis Voor Doven: midden in het centrum van Groningen. Bij de deur staat een vrijwilliger om je welkom te heten.

Gemiddeld komen er ongeveer 12 mensen per keer en de verhouding man/vrouw is ongeveer gelijk. De bezoekers komen uit alle windstreken in Noord Nederland.

De AutiRoze avonden in Groningen zijn er voor en door jou! Wij vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en dat je de kans krijgt mee te beslissen over de inhoud van de avonden. De bijeenkomsten bestaan onder meer uit een filmavond, een spelletjesavond en natuurlijk ook uit het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemden. Schroom dus niet om eens van je te laten horen en ervaar net als wij hoe snel je je thuis zult voelen.

We heten je graag van harte welkom!

schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplichte velden

elke 2e woensdag avond | 19:30 - 21:30


Vrijwilligers

De vrijwilligers van AutiRoze Groningen heten je hartelijk welkom.

Bij binnenkomst staat één van hen achter de bar en bij de deur om hallo te zeggen. Bij die personen kan je eventueel ook vragen stellen over die avond en alle andere vragen die je wellicht nog hebt.

Ingang

COC Groningen Drenthe


Locatie en informatie


Waar: Clubhuis voor Doven

Het Clubhuis Voor Doven is gevestigd aan de Munnekeholm 4, te Groningen, vlakbij A-Kerkhof.

De locatie is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer en ligt op maximaal 10 minuten lopen vanaf Groningen Centraal Station. De dichtstbijzijnde parkeergarage voor automobilisten is Westerhaven.

Het bruine café is intiem met een bar en en wat tafels en stoelen. Aan de andere kant van de hal is ook een lounge- en zitplek. In de zomer is het ook mogelijk gebruik te maken van de binnentuin, en voor een echte filmavond is er boven ook een zaal met bar en groot scherm aanwezig.

Munnekeholm 4, te Groningen

Informatie

- Elke tweede woensdag van de maand van 19:30u tot 21:30u
- Entree is gratis
- Koffie en thee zijn gratis
- De eerste twee consumpties zijn gratis. Verdere consumpties zijn verkrijgbaar tegen contante betaling

- Het is mogelijk om de eerste keer iemand mee te nemen, bijvoorbeeld je begeleider of een goede vriend of vriendin. Wij snappen heel goed dat vooral de eerste kennismaking erg spannend voor je kan zijn.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Locatie