Groepschat

Groepschat

ONLINE GROEPSCHAT


Helaas zijn de evenementen maar een paar keer per maand. Maar om toch de hele maand gezellig met andere mensen in contact te zijn hebben we Discord. Discord is een chatdienst voor groepen. Deze app mag door iedereen gratis gebruikt worden, je hoeft hier niet voor naar AutiRoze te zijn geweest.  Ook kan het helpen om het voor jou makkelijker te maken om de eerste keer naar Autiroze te komen omdat je al met wat mensen hebt kunnen praten en wat namen kent.

Je kan super makkelijk in de groep komen en meekletsen, het is maar een druk op de knop!

Lees voor het aanmelden de pagina: Hoe gaan we online met elkaar om?WAT IS DISCORD?

Discord is, net als Facebook Messenger en Whatsapp, een chatdienst. Het grote verschil is dat je binnen Discord grotere groepen kunt hebben met allerlei subgroepen. Wanneer je lid wordt van de Autiroze-Discord, kun je daaronder weer aansluiten bij kamers als het vragenvuur, de_eerste_stap of tv-films. Zo kun je gemakkelijk dé onderwerpen vinden waar jij over wilt praten.

WAT MOET JE WETEN?

- Discord is gratis
- Altijd interessante subgroepen (kanalen)
- Gemakkelijk in gebruik
- Kleine app, dus gebruikt niet veel ruimte
- Je hoeft geen (telefoon)gegevens te delen
- Ook te gebruiken op de computer of laptop.Bij gebruik van onze discord server ga je automatisch akkoord* met al onze richtlijnen en begrijp je de risico's van het gebruik maken van een online chatruimte.