Ga naar de inhoud
Autiroze Amsterdam

AutiRoze Amsterdam


Team AutiRoze Amsterdam Jojo, Qilan en Remon
Team AutiRoze Amsterdam Jojo, Qilan en Remon

De lobby van het Dovenontmoetingscentrum (DOC) is inmiddels een thuis geworden voor onze maandelijkse bijeenkomsten. Het DOC heeft een leuke bar met lieve vrijwilligers die je graag helpen met een drankje. Deze vrijwilligers zijn dus slechthorend of doof maar kunnen goed liplezen en leren je graag een woordje in gebarentaal als je daar interesse in hebt.

Er is een zitgedeelte in de lobby bij het raam en in het midden van de zaal staan tafels met spelletjes, en in de kast van de lobby staan nog meer puzzels en spellen. Er is ook een hoekje achteraf met wat minder licht waar je even kunt afzonderen als dat nodig is.

Het is een rustige omgeving, er is geen muziek en we hebben sfeer verlichting. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt door Jojo, Remon of Qilan. Je ontvangt dan twee muntjes voor consumpties. Hapjes en snacks zijn gratis. Via de nieuwsbrief ben je op de hoogte of er die avond nog een activiteit plaatsvind zoals Bingo, Hints of een lezing.

Als je moeite hebt om ons te bezoeken is er een oplossing: Als je inwoner bent van Amsterdam kun je jezelf aanmelden bij de Regenboog groep Amsterdam. Zij hebben een buddy programma voor mensen met diverse problematiek en samen met AutiRoze Amsterdam is er nu ook de mogelijkheid gekomen voor het ondersteunen van mensen met Autisme.

Onze nieuwsbrief wordt maandelijks gestuurd, ongeveer 1 week voor de bijeenkomst

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief AR Amsterdam

* indicates required
Geef een werkend email adres op.
Voor updates via Whatsapp.

View previous campaigns

Intuit Mailchimp


Elke 1e zaterdag van de maand | 19:00 tot 22:45


COC Amsterdam

Ingang

Autisme is ook diversiteit

Autisme is ook diversiteit

Locatie en informatie


Waar: DOC Amsterdam

Stadhouderskade 89, Amsterdam

Het adres ligt dicht bij de halte Vijzelgracht van metrolijn 52 (Noord-Zuidlijn).

Informatie

Toegang en hapjes zijn gratis
Eerste twee drankjes zijn gratis

Locatie