Ga naar de inhoud
Autiroze banner neutraal

AutiRoze Nijmegen


Wat kun je verwachten

In februari 2019 is COC Regio Nijmegen gestart met netwerkborrels in het Roze Huis. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn die zorgen voor een fijne ongedwongen sfeer/omgeving. Er is een bar aanwezig waar gepraat kan worden onder het genot van een drankje.
Afwisselend zullen er borrelavonden en/of activiteiten georganiseerd worden voor LHBTI+ met autisme. Deelname aan de activiteiten is niet verplicht. Je kan altijd aan de bar een drankje drinken en/of een (bord)spel spelen.

Aanmelding nieuwsbrief

Vul je mailadres in om je aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief van AutiRoze Nijmegen.


  elke 4de Dinsdag van de maand | van 19:30 tot 21:30 uur


  Vrijwilligers

  De vrijwilligers van AutiRoze Nijmegen heten jullie van harte welkom. Je kunt altijd terecht bij hen met vragen.

  Roze Huis Nijmegen

  COC Regio Nijmegen


  Locatie en informatie


  Waar: Roze huis Nijmegen

  Het Roze Huis is de thuisbasis van COC Regio Nijmegen. AutiRoze Nijmegen vindt plaats in de grote zaal van het pand waarin ook een bar is en men kan zitten.

  St. Anthoniusplaats 1
  6511 TR
  Nijmegen

  Informatie

  - Drankjes zijn op eigen kosten
  - Gratis toegang
  - Rolstoelvriendelijk. Er is een zij-ingang die geschikt is voor rolstoelgebruikers. Helaas is er geen toilet aanwezig dat rolstoeltoegankelijk is.
  - Betaling kan per pin en contant.

  Eerste keer spannend?
  In overleg met ons is er veel mogelijk, zoals eerder langs komen om alvast kennis te maken met een vrijwilliger of iemand mee nemen. Je kan ons altijd mailen om te kijken wat de mogelijkheden zijn die voor jou prettig is.

  Locatie

  Vacature

  AutiRoze Nijmegen zoekt een vrijwilliger om ons team te versterken.

  We zoeken een teamlid dat samen met ons de bijeenkomsten gaat organiseren, de taken verdelen en uitvoeren. Ben jij die gedreven en enthousiaste vrijwilliger mail dan naar [email protected]. Of vul onderstaand formulier in, we nemen dan contact met je op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.