Ga naar de inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AutiRoze Amsterdam bijeenkomst (in het Antoniushuis!)

10 april 2021 @ 16:00 - 19:45

Iedere maand (zolang coronamaatregelen het toestaan) komen er zo’n 20 à 30 leuke bezoekers uit de LHBT+-gemeenschap met een vorm van autisme bij ons samen om in een prettige sfeer te borrelen of op een andere manier samen te zijn. Niets moet, (bijna) alles mag! Er is een gastpersoon aanwezig die nieuwkomers opvangt en de weg wijst.Nu inclusief diner op onze kosten 🙂

Link voor aanmelding: (aanmelden is verplicht) https://www.eventbrite.nl/e/tickets-autiroze-amsterdam-bijeenkomst-in-het-antoniushuis-147982548787

LET OP: Het volgende is veranderd in vergelijking met voorgaande bijeenkomsten. In het bijzonder hebben we een aantal regels toe moeten voegen om een veilige bijeenkomst te garanderen. Deze staan hieronder vermeld, en we vertrouwen er op dat je je hieraan houdt. Zo niet, dan moeten we je helaas de toegang ontzeggen.

*Mondkapjes zijn verplicht op de gangen, maar níet in de ruimte zélf, aangezien het om een besloten bijeenkomst gaat. Heb je er géén, dan delen we een mooie roze aan je uit 🙂 Indien je onder een medische uitzondering valt, dan geldt deze regel uiteraard níet.

* Er zullen voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig zijn, je handen ontsmetten bij binnenkomst is verplicht.

* De ruimte waarin we de bijeenkomst houden zal zo worden ingedeeld dat we de anderhalve meter afstand kunnen garanderen. Het verplaatsen van stoelen en tafels is niet toegestaan.

* Het is niet toegestaan om stelselmatig minder dan anderhalve meter afstand houden tot mensen die niet tot je eigen huishouden behoren!

* Er mag slechts 1 persoon per afgesloten toiletruimte aanwezig zijn. (dus mensen mogen niet wachten in het voorportaal met wasbak en evt. urinoir)

BELANGRIJK:

Heb je de 24 uur voordat je naar de borrel komt een of meerdere van onderstaande klachten, of heb je deze nog steeds als je naar ons toe komt? Of geldt dit voor een van je huisgenoten? Deze klachten kunnen wijzen op een COVID-19-besmetting. Daarom verlangen we dan van je dat je niet langs komt, en je afmeldt voor de bijeenkomst:

Benauwdheid

Keelpijn

Verhoging en/of koorts

Hoesten

Snotteren/verkoudheid

Gegevens

Datum:
10 april 2021
Tijd:
16:00 - 19:45

Locatie

Kamperfoelieweg 207, 1032 HM Amsterdam, Netherlands