Ga naar de inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

From AutiRoze with love: Flirting and dating in the “new normality” (paneldiscussie)

30 juli 2020 @ 16:00 - 17:00

Het is onnodig te zeggen dat sociale normen en sociale netwerken sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus bijna wereldwijd zijn veranderd. Maar hoe beïnvloeden deze veranderingen de verschillende delen van de lhbti+ gemeenschap, vooral als het gaat om flirten en daten?

AutiRoze, de eerste organisatie voor lhbti+ autisten in heel Europa, vindt het belangrijk om de hele lhbti+ gemeenschap uit te nodigen om dit te bespreken; soms serieus, soms luchtig.
We doen dit, na een gesproken column van James Finn, in een paneldiscussie met vertegenwoordigers van verschillende onderdelen van de lhbti+-gemeenschap. Er zijn voldoende mogelijkheden voor livestreamers om vragen te stellen en samen met de panelleden te discussiëren.

Het maakt dus niet uit met welk deel van de LHBTI+ -gemeenschap je het meest verbonden bent: voel je vrij om deel te nemen en pas goed op jezelf!

Keynote spreker: James Finn (autistic LGBTQ and HIV activist. Former ActUpNY and Queer Nation)
Panelleden:
Remon Aukes, vrijwilliger en teamlid AutiRoze Amsterdam
Vladimir Chorchordin, Teamlid Cocktail COC Amsterdam
Shivan Shazad, Teamleider Wereldcafe COC Amsterdam, student sociologie
Pavel Chirhin, Lid COC Amsterdam, nieuwkomer en lid Cocktail Amsterdam

Vanwege het internationale en inclusieve karakter van het evenement is Engels de voertaal tijdens dit evenement. Als dit een probleem vormt voor je deelname, laat dit ons dan op tijd weten, zodat we passende maatregelen kunnen treffen.

Praktische info
Aanmelden voor een publieksplaats en meekijken kan via deze link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-from-autiroze-with-love-flirting-and-dating-in-the-new-normality-113923915498
Op bovenstaande Eventbrite-pagina, de pagina van de Shakespeare-club en al onze andere kanalen (nieuwsbrief, facebook, discord etc.) zal op tijd de link naar de livestream bekend worden gemaakt.
Let op: Er zijn maar een beperkt aantal publieksplaatsen beschikbaar, deze worden gegeven aan degenen die het snelste reageren. Er is een wachtlijst voor mensen die later komen, dus vul vooral altijd je gegevens in!

Dit is een evenement van de Shakespeare Club, het inhoudelijke programma dat het COC (en haar werkgroepen) ieder jaar tijdens de Pride in Amsterdam houdt.
Algemene info over dit evenement, en info over de andere interessante evenementen van de Shakespeare Club vind je hier: https://shakespeareclub.nl/events/from-autiroze-with-love-flirting-and-dating-in-the-new-normality-panel-discussie/

Gegevens

Datum:
30 juli 2020
Tijd:
16:00 - 17:00