Ga naar de inhoud

Eric – 2021

  Eric, Over de AutiRoze Chat en bijeenkomst in Eindhoven

  Ik voelde vanaf 2019, vlak voor mijn scheiding, eenzaam en in de steek gelaten, tijdens de pandemie van 2020 werd dit alleen maar erger. Daarom wou ik met mensen in contact komen. Ik dacht, laat ik eens gek doen en eens op Google zoeken naar een homo-ontmoetingscafe in Eindhoven. Via de site van COC Eindhoven zag ik een kopje staan van AutiRoze. En zodoende kwam ik op de AutiRoze Chat uit.

  De Discord chat is niet zoals alle andere chats, het is even goed kijken geweest voor ik het door had. Ik werd hier warm ontvangen door alle mensen. Het is erg gemoedelijk en ik ervaar dat iedereen gelijk is daar het maakt niet uit wat je gender of geaardheid is. Ik heb hier een leuke tijd.

  Door de hulp van andere bezoekers heb ik de moed gekregen eindelijk mijn moeder en broer te vertellen dat ik bisexueel ben. Ik was bang voor afkeur maar ik heb veel liefde en steun gekregen en kan nu ook met mijn familie eerijk zijn over mezelf.

  In de zomer van 2021 was er weer voor het eerst een bijeenkomst in Pand54 (COC Eindhoven.)
  Ik heb mezelf met wat hulp van andere overtuigd om eens te gaan kijken en heb een echt hele fijne avond gehad. Het was erg gezellig en open.

  Ik heb veel geleerd bij AutiRoze, bijvoorbeeld dat ik over alles kan praten met mensen en me er ook niet om hoef te schamen.