Ga naar de inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandeling Amsterdam

6 februari 2021 @ 14:00 - 16:00

Hey allemaal!
Zoals jullie wel weten, is het niet toegestaan om fysiek binnen af te spreken. Gelukkig mag iedereen nog steeds een ander persoon buitenshuis ontmoeten, en om iets leuks in Amsterdam te kunnen organiseren, hebben we daarom bij AutiRoze Amsterdam een Winterwandeling opgesteld, langs monumentale plekken voor de LHBTI+-gemeenschap in Amsterdam. Veilig en gezond in de buitenlucht dus!
Deze wandeling is 5 tot 6 kilometer lang, en het AutiRoze Amsterdam vrijwilligersteam is er ook bij. De wandeling staat gepland op zaterdag 6 februari, dus op de dag dat normaal de AutiRoze Amsterdam ontmoetingsbijeenkomst plaats zou vinden.
Hoe werkt het?
Gezien het weer en de geldende avondklok, verwachten we jullie tussen 14:00 en 14:15 bij het Pink Point bij de Westermarkt. Bij deze verzamelplaats sturen we eens in de zoveel tijd duo’s op pad, uiteraard met een papieren routekaart die je ter plekke ontvangt. (digitaal kan ook als jullie dat liever willen) Jullie mogen de route uiteraard per tweetal in eigen tempo afmaken, maar blijf ivm de coronaregels wel bij je eigen tweetal, en houd ook als tweetal te allen tijde minstens anderhalve meter afstand. Zo voorkomen we ontmoetingen met veel personen, want deze zijn helaas niet toegestaan.
Je krijgt voor onderweg een to go drankje op onze kosten cadeau, plus nog een andere verrassing om je deze moeilijke tijden door te helpen :slight_smile:
Tip: Als je je aanmeldt via deze link, weten we dat we je kunnen verwachten op dit tijdstip, en kunnen we de route volgens de geldende regels plannen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-winterwandeling-138044800715
We hopen je op 6 februari te zien. Blijf gezond!
Groeten,
Het AutiRoze Amsterdam team (Julius, Hichem, Freek, Remon en Matthias)
Eventbrite

Gegevens

Datum:
6 februari 2021
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Westermarkt, 1016 GW Amsterdam, Nederland